• Alltid fri frakt
  • SVE
  • De
  • ENG
Alltid fri frakt
Upp till 10 års garanti
Betala med klarna
Sök
Filters
Stäng

Resväskor

Vi har resväskor för alla tillfällen, oavsett om du ska ut på långresa eller åka bort över helgen. Alla material är noggrant utvalda med fokus på slitstyrka och så låg vikt som möjligt. Välj en mjuk väska om du prioriterar flexibilitet eller en hård väska om du vill att dina tillhörigheter ska vara extra väl skyddade. Våra väskor finns i alla storlekar och mängder av färger - alla kommer att hitta sin favorit!

Resväskor med skandinavisk design

Bra att veta om mjuka resväskor

Resväskan är din bästa vän när du är på resande fot. Den skyddar ditt bagage där du allt som oftast tryckt ihop det som du verkligen behöver. Visst skiljer det en hel del om du ska på resa med jobbet eller på en ren semester till solen. Men oavsett är det viktigt att den är lätt att ta med sig och att väskan håller sitt innehåll på ett säkert sätt. Den mjuka resväskan kanske oftast passar bäst på semestern. Den tål visserligen inte stötar riktigt lika bra som en hård väska, men är i gengäld lättare och smidig att ta med sig. Den har ofta även fickor på utsidan av väskan vilket kan vara bra om man inte har fler bagage med sig. Sen har den mjuka resväskan ofta fördelen av att vara lite mer töjbar vilket kan vara bra om du har mer bagage med dig på hemresan än på ditresan. En del förknippar mjuka resväskor med sämre kvalitet, men så behöver det inte vara. Cavalet har en rad mjuka resväskor som håller hög kvalitet och anpassade för långa resor i tuffa miljöer.

 

Hårda resväskor skyddar ditt bagage

Om du verkligen vill skydda ditt bagage är det den hårda resväskan du ska satsa på Ofta tillverkas dessa i polykarbonat, Curve eller polypropylen. Då själva skalet är mycket hållbart kan du byta alla lösa delar på resväskan så att du kan ha samma resväska i flera år. Hårda resväskor går även att designa på ett helt annat sätt än mjuka vilket gör att de kan bli en fin accessoar när du är på väg. Oftast har resväskor 4 hjul vilket är att föredra även om bagaget väger lite mer. 4 hjul ger bättre stabilitet och kontroll när du ska hantera din väska. Detta blir extra viktigt på trånga platser och där det är mycket folk. En annan viktig fördel med 4 hjul är att du kan skjuta väskan framför dig på flygplatsen samt att väskan står stabilt även när du släpper taget om den. På många av våra hårda resväskor erbjuder  vi 5 eller 10 års garanti för att du kan känns dig trygg vid ett köp. Vi uppmanar även våra kunder att våga sticka ut när de väljer en ny resväska. En häftig färg syns bättre på bagagebandet och du riskerar inte lika lätt att tappa bort din resväska.

   

Har du frågor eller funderingar kring våra resväskor är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice.