Sök
Filters
Stäng

Kabinväskor

Cavalets kabinväskor är lätta, slitstarka och genomtänkt utformade. Välj mellan hårda och mjuka väskor, bekväma rullväskor och praktiska axelremsväskor. Vi garanterar att du hittar en väska som passar just dig! Våra kabinväskor är godkända som handbagage på de flesta flygbolag.

Vissa Grid Lista
Ordning
Antal per sida

Swift 55

Kabinväska. Upright modell.
799 kr

Boston 52

Kabinväska.
1399 kr

Orlando 54

Kabinväska.
949 kr

Let´s Go 52

Kabinväska.
1099 kr

Soul 55

Kabinväska.
999 kr

Buzz

Datorryggsäck
599 kr

Chill 55

+ 4
Kabinväska
1199 kr

London 39

Flightbag stående.
349 kr

Vanquish 43

Datorväska.
699 kr

Vanquish 41

Datorväska.
649 kr

Cargo BPT cabin 55

Ryggsäckstrolley kabinstorlek
1099 kr

Malibu 54

+ 10
Kabinväska. Spinnermodell
999 kr

GT4 52

Kabinväska
1199 kr

Pasadena 55

1199 kr

Kabinväskor

Kabinväskan är vår mest populära resväska idag. Den är smidig att ta med sig och nästan alltid godkänd som handbagage. Ofta är kabinväskan den enda väska som vi tar med oss på resan vilket gör att den måste klara mycket. Därför kan det vara klokt att investera i en modell bättre.

Med en bra väska kan du packa smart, och då ett kilos övervikt kan kosta runt 200 kr hos vissa flygbolag vill man utnyttja varje hekto. Moderna kabinväskor väger mindre än äldre modeller vilket gör att du kan packa mer. Håll utkik efter våra lättviktsmodeller så vet du vilka väskor som väger extra lite. En tumregel är att en mjuk kabinväska är lättare och rymmer mer än en hård med samma yttermått. Det är viktigt att ha koll på detta då flera flygbolag idag har betydligt hårdare kontroll av passagerarnas handbagage. Bolag som Ryanair och Whizz är hårdast men även mer klassiska flygbolag har skärpt reglerna på senare tid. Till exempel har KLM, SAS och Lufthansa drastiskt minskat viktgränserna för det incheckade handbagaget.

Vad som mer kan vara viktigt när man väljer kabinväska är antalet hjul. Cavalet erbjuder varianter med 2 och 4 hjul. Den sistnämnda är att föredra även om den väger lite mer. 4 hjul ger bättre stabilitet och kontroll när du ska hantera din väska. Detta blir extra viktigt på trånga platser och där det är mycket folk. En annan viktig fördel med 4 hjul är att du kan skjuta väskan framför dig i flygplanskabinen samt att den står stabilt även när du släpper taget om den. Vid en stressig boarding med långa köer kan det vara mycket värt. Kabinväskor med två hjul har ofta större hjul vilket gör att de rullar bättre på grova underlag som grus eller snö. Så om du ska röra dig i lite mer extrema miljöer kan faktiskt kabinväskan med 2 hjul vara rätt alternativ.