• Alltid fri frakt
  • SVE
  • De
  • ENG
Alltid fri frakt
Upp till 10 års garanti
Betala med klarna
Sök
Filters
Stäng

Om oss

Cavalet, pure functionality sedan 1945.

Vi är stolta över att ha levererat kvalitétsprodukter till konkurrenskraftiga priser till våra kunder i många år. Detta ger Cavalet styrka och tradition att ständigt utveckla funktionella och prisvärda produkter för framtiden till våra kunder.

Trots åldern är vi fortfarande väldigt nyfikna och tar gärna till oss av nya trender och marknader, inte minst detta året kommer vi att komma med en hel del nyheter, såväl inom väsksortimentet som skosortimentet.

Tradition, kvalité, sortiment och prisvärda produkter är det som vi ofta får höra som våra styrkor! Det tackar vi för och hoppas att alla våra kunder ska få glädje av sina Cavalet produkter framöver.

Våra produkter är tillverkade med höga krav på material och produktionsteknik. Varje produkt kontrolleras före leverans. Vi vågar därför lämna 2 års fabrikationsgaranti på alla våra produkter utom våra hårda väskor som vi lämnar hela 5 års fabrikationsgaranti på. Garantin innebär att om material eller tillverkningsfel uppstår inom garantitiden, reparerar eller ersätter vi produkten kostnadsfritt. Spara ditt kvitto och kontakta inköpsstället om du vill göra anspråk på garantin.

Vänligen notera att Cavalet inte ansvarar för hanteringsskador eller andra skador som uppkommit på grund av oaktsamhet.

Vi hoppas att du får mycket glädje av din Cavalet produkt under en lång tid och önskar dig trevlig resa.